Sista turen…

Både älskar och avskyr morgnarna. Delvis är de mestadels mysiga. Julkalender och frukost för barnen medan jag försöker göra mig i ordning men får springa emellan eftersom någon av kidsen kräver det. Timman på morgonen går riktigt fort.

Igår såg jag sista delen av Vår tid är nu. Galet bra serie! Älskar de olika årtionden som de passerar. 60-talet är min absoluta favorit. Håret och musiken är fantastiska! Om jag levt ett tidigare liv så var det garanterat på 60-talet. Rock’n roll!

Köpte med mig snitt hem igår. Om mitt hus var tillräckligt stort skulle jag ha snitt i varje rum 💛. 

Har jobba några timmar och sitter nu på tåget till Linköping. Det blir min sista tur dit i Espresso Houses räkning. Vi ska träffas alla PC i distriktet och köra Escape Room, om jag är taggad!!!? Sjukt roligt!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to Sista turen…

  1. Josefin says:

    Riktigt snygga glasögon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *