Sova ifatt

Inatt har min mage varit helt knasig! Trodde till en början att jag åkt på maginfluensa men det visade sig bara vara min gamla knasiga mage som stökar igen.

Så när alarmet ringde imorse var det tufft att kliva upp. Men efter en kaffe så piggnade jag till.

Promenad till föris och fritids och sedan pinnade jag vidare ner till jobbet. Minusgrader denna morgon. 

P som också slutar tidigt på fredagar hämtade upp mig. Vi lämnade ett blombud och sedan vidare till Jysk. Klämde och kände på alla täcken och kuddar och till slut föll vi för två täcken och en kudde till mig som fick följa med hem. Bra rabbatt idag 👏🏼.

Sedan hämtade vi kidsen. O hade precis slutat skolan och L vaknat från sin middagslur. Det blev smörgås-mellis hemma. Mysigt. 

Hela eftermiddagen har vi stökat runt här hemma och det har varit riktigt trevligt. Sacka kom förbi och hjälpte oss att få upp den gamla tvn på övervåningen. Den är svin tung och vår trapp är inte direkt optimal, men det gick bra! Så nu är den placerad i O’s rum tillsammans med tv-spel och sånt. 

Pizza till middag och efter det gick jag och la mig en stund. Var tvungen att ta igen lite sömn från nattens uteblivna. 

Snart blir det Sthlm Rekviem (sista avsnitten) och häng i soffan framför brasan. Perfekt fredag 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera