Min första dag

Jag vill börja med att skriva att jag har haft en fantastiskt rolig första dag på Nya jobbet!

Det var lite smått kaos när jag klev in imorse. Hela butiken var i ett litet kaos då julen är på väg in för att ta plats. Så vi har de mesta timmarna strukturerat upp. Har även fått binda ett par buketter. Varit med och lämnat begravningsblommor och då gjorde vi även i ordning kistan.

Dessa underbara julgranskulor hängde vi upp idag. Åh vad fina de är!

När jag slutat kikade jag bort och mötte familjen. O skulle få testa på att skjuta för första gången. Jag och L åkte hemåt och lämnade grabbarna. En stund senare åkte vi tillbaka och hämtade hem dem igen. Hann även få en liten kik på när han höll på att skjuta. Duktig kille! Detta vill han göra igen.

Läxläsning och godnattsaga får avsluta kvällen. Ska kika lite på tv sen blir det godnatt för mig. Hoppas på en bättre natt än den som var, hade en riktigt otäck mardröm.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera