Andas ut

Riktigt intensiva dagar som passerat. Igår när jag stupade i säng var jag så trött att jag nästan kräktes. Efter det intensiva kalaset så åkte jag till EH och inventerade. Det görs den siste i månaden varje månad. Oavsett om det är Halloween eller Nyårsafton.

Innan jag gick och la mig igår går jag som alltid in och kikar till Oliwer. Han satte sig till min förvåning upp i sängen och yrade något. Sa att han hade ont i halsen och var törstig. Tog tempen som visade 39 grader så det blev en alvedon och vatten. Väckte P och sa att han måste vara hemma några timmar med O imorgon.

Så imorse åkte jag till jobbet och avverkade några timmar innan jag kom hem och bytte av P. O verkade piggare vilket kändes skönt.

Tyvärr hade jg missat lägga in ett mellanpass i dagens schema och ingen kunde hoppa in. Tur för mig att mamma kunde ta kidsen några timmar så jag kunde jobba.

Nu på eftermiddagen är febern tillbaka igen och O är omstoppad i soffan framför en film. ALV blir inställt imorgon. Hoppas vi kan åka på söndag istället.

Den här lilla fröken har iaf piggnat till efter att ha varit sjuk i början på veckan 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera