Jag hittade den!!!

Dagen har gått åt till att hänga på People hos Beccis där hon färgade håret på Mathilda, jag fick leka assistent och skölja och öven locka Sackas hår, haha. När syster var klar så gick vi bort till Lindex, jag fick nämligen ett bra tips igår från Erika om att de har bra bh-ar där, noo way tänkte jag. Vet inte hur många jag provat och köpt och sedan var de bara skit, de spänner, gör ont, är obekväma och främst av alla, boobisarna stannar inte kvar i den! Men, jag gick iaf dit och provade några, jag fastnade för en, men storleken var fel, så Beccis ilade iväg och hämtade en större storlek, och yes im in heaven, perfekt! Problemet under dessa år har alltså varit att jag alltid köpt fel storlek, de ska ju vara 75 D och inte C, lyckan är total! Äntligen kan jag köpa bh:ar igen, dags att slänga alla sport-toppar!

Denna röda going blev det idag, givetvis med ett par matchande trosor till :). Finns i storlekarna 75 B – 85 D.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Mode. Bookmark the permalink.

Comments are closed.