Smygfotat

Lykko vaknade vid fem imorse, letade efter nappen och ja den fanns då ingenstans. Så jag gick ner och hämtade en ny. Skulle kunnat sova i 45 minuter till men då hade jag förmodligen bara varit ännu tröttare så jag gick upp. Satte på kaffe, gav katten mat och gjorde iordning mig samtidigt som jag lyssnade på Camilla Läckbergs Predikanten.

Drog på mig vinterjackan och kilade ner mot jobbet. P är hemma med kids idag eftersom L inte är helt kry.

Blir en lång dag på EH idag eftersom det blivit missförstånd angående schemat. Men det är helt lugnt. Njuter nästan lite över sista tiden jag har kvar här.

Igår smygfotade jag denna lilla going som visst hade sällskap i sängen 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Smygfotat

  1. Emeli says:

    Ja det stämmer. Jag ska prova floristyrket nu. En dröm som blir sann.

  2. Katin says:

    Ska du byta jobb? Vad är härnäst?

Kommentera