Fredagslur

Fredag och fredagskänsla, underbart!

På lunchen idag var jag och gjorde en synundersökning. Har börjat se sämre. Det är på långt håll jag inte ser så bra och jag var säker på att jag är närsynt. Men det visade sig vara brytningsfel. Det har jag haft i flera har jag haft i flera år men det har blivit sämre. Speciellt på ett öga.

Så nu har jag lånat hem några bågar som jag under helgen ska testa och se vilken de kan bli.

Ikväll ska våran stora kille gå på Halloweendisco. Vänner kommer över på middag så det ska bli mysigt.

Imorgon väntar jobb igen och efter det ska jag träffa mina fantastiska tjejer, längtar ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera