Rullat bollar

Vi hade en riktig skit morgon imorse. Trötta barn, trötta föräldrar, tiden som springer iväg för fort och dumma ord som sägs. Sen går man runt med en klump ångest i magen hela dagen. Kramade om min stora unge när jag kom hem från jobbet, sa förlåt.

Vi åt pizza till middag! Sen åkte jag och O iväg till affären och handlade lite. Hem igen och jag mixade ihop en chokladbollssmet. O och jag rullade på och smaskade sedan i oss ett par styckna. Gott!

Den här veckan har inte alls gått lika fort som veckorna brukar göra. Vet inte varför. Lika mycket jobb som vanligt med jag ser fram emot en helg med tjejerna. Kan ju vara så att när man ser fram mot något så känns det långt kvar. Men nu är det ju faktiskt fredag imorgon 💃🏻.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera