Småsur

Ibland händer det att vårt städ här på jobbet inte dyker upp. Idag fick jag tag på en person vid åtta (en halvtimma innan öppning) som beklagade sig över att denne har blivit sjuk och att inget städ kan utföras idag. Att jag ska behöva ringa och jaga städet när de är dem som ska ringa mig istället. Som vanligt vid dessa missöden så blir jag skit sur och dessutom en liten dos av pms. Stressad och måste själv hinna med städ innan öppning.

Har sovit så jävla illa inatt också. Bara slumrat och drömt en massa otydligt. Kom på att det nog varit för fullmånen. Så lustigt att man kan bli drabbad av det.

”Det som talar för att månen skulle kunna orsaka sömnbesvär är dess dragningskraft på de stora haven. När den står rakt ovanför kan den lyfta upp vattenytan med ungefär en decimeter. På samma sätt tror en del experter att månen påverkar vattnet i våra kroppar – alltså de olika vätskor som vandrar in och ut genom cellerna och styr vårt välbefinnande och illamående bland annat.

När månen börjar dra i kroppen och ta tag i vattnet där inne så påverkar det vårt mående och humör.”

—————————————————————–

Något som var väldigt mysigt var att hänga med mamma och Beccis igår, och Lilla Lorentz såklart. Han skrattade ljudligt för första gången igår när jag busade med honom, lilla goa trollunge!

Innan middagen var jag och O ute på stugan och la blommor vid pappas minnessten. Jag blir alltid så tafatt och hittar inga ord när jag väl är där och ska försöka säga något. Bara att vi saknar honom väldigt väldigt mycket ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *