Första kantarellmackan 🍄

I förmiddags åkte vi ut i skogen en sväng. Det finns så mycket spännande saker i skogen för barnen. Lykke hittade lingon som hon med förtjusning (!) smaskade i sig. Vi hittade även årets första trattisar. Det är min favoritsvamp 💛.

När liten sov middag tömde jag och P terassen och flyttade in grejerna i uterummet. Jag hällde på några säckar jord på häcken samt alla andra buskar och rosor. Rosorna har förresten börjat klättra lite nu upp mot staketet på terassen. Dessutom blommar de fortfarande. Är så glad för mina rosor ❤️.

Nyss hemkommen från inventering på jobbet. Den flöt på så jäkla bra idag, de gick på bara några timmar 👏🏼.

P har gjort varma mackor med trattkantareller på som nu ska avnjutas 👌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *