Svin och träd

Mötet gick snabbt! Tog ett tidigare tåg hem. Bredde ut mig över två och säten somnade direkt 😴. Vaknade av att tåget stod stilla. Ett träd låg över rälsen. Det är faktiskt andra gången jag är med om detta. Så de som ville gick ut för att få bort trädet. Självklart hjälper man till!

Det gick ganska snabbt och få bort det rätt stora trädet som blåst omkull.

På vägen till Linköping såg jag faktiskt ett vildsvin! Vilken händelserik tågresa. Minns att pappa sa det till mig. Att han gillade att åka tåg för då kunde man se så mycket, så samt. Kustpilen är faktiskt ett väldigt bra tåg och ofta rätt folktomt. Dock går ju inte alltid tåget vilket är mindre positivt.

Nu är vi i gamleby och snart blir jag hämtade av familjen 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera