De säger att en mjukstart…

…efter semestern ska vara det bästa. Jag har gått all in och kört på i 200 dessa dagar. Känns som jag behöver en ny semester 🙈.

Vi har haft as mycket att göra dessa regniga dagar och det är ju underbart roligt! Men så har vi även haft en småkalla BV idag också. En kontroll som görs var tredje månad och då räknas varenda smula som kan ligga fel. Nu är det över iaf. Som alltid väldigt positiv respons!

Igår när jag kom hem vid åtta tiden så gjorde jag en middag till familjen eftersom jag visste att jag skulle jobba över idag och det är ganska trevligt om middagen när man kommer hem från jobb och allt går hyfsat snabbt så därför rörde jag ihop en gratäng som P bara kunde stoppa in i ugnen när han kommit hem.

Var ganska trevligt att stå där i köket och laga mat samtidigt som Maria Wern visades på paddan.

Denna kväll ska jag bara chilla. Om inte rastlösheten tar över 💃🏻.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *