Utredning

Som jag tidigare nämnt så har min mage varit en större katastrof denna vår. Jag har nästan alltid haft problem till och från med magen men det har eskalerat. Så jag gick till min läkare och en utredning börjades omgående. Eftersom proverna inte såg helt bra ut skickades jag att göra en koloskopi på sjukhuset.

Kvällen innan skulle jag få i mig FYRA LITER LAXABON. Helvete vad illa det smakade. Jag fick i mig 3,5 liter sen var smärtgränsen nådd.

Så igår förmiddags traskade jag till sjukan och genomförde detta. Var inte alls jobbigt. Proffsig personal och en trevlig läkare.

Nu är det bara att invänta provsvaren därifrån så får vi se vad som kan vara fel med min lilla onda mage.

Så skönt att ha detta gjort. Har varit ett par ångestfyllda veckor. Håll tummarna för mig 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *