Het dag

Jisses vad hett det har varit idag ☀️.

Tog en promenad med syster på lunchen. Underbart!

När jag slutade kilade jag uppåt och hämtade kidsen. Vi promenerade hem men fick bära L ganska mycket. Iklädd svarta byxor och svart skjorta plus ryggsäck på ryggen. Ja jag var ganska svettig när vi väl landade hemma.

När kidsen somnat satte jag mig vid symaskinen. Har köpt ett par byxor som jag tänkte ha på helgens fest men de var för vida i benen, men nu är det åtgärdat. Det är roligt att sy. När maskinen funkar som den ska vill säga, annars tappar jag lätt tålamodet och lägger ner.

Imorgon ska jag göra en Dermapen hos Martina på Gertrudskliniken. Aldrig gjort det tidigare och jag är lite nervös för att det kommer göra lite ont. Ska bli spännande att se resultatet efter att ha gjort det några gånger. Fortsättning följer.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera