Nybörjartur

Jag har precis kikat klart på dokumentären Kampen för ett barn som finns på SVTplay. Berörande. Inte alls så givet, vilket jag tror många tar lätt på.

◾️

P gick och la L ikväll. Två gånger kilade hon upp från sängen och två gånger gick han tillbaka med henne. Lykke ska sova nu, godnatt, bäddade om och lämnade. Sen somnade hon. Förmodligen bara nybörjartur. Vi får se hur det går för mig imorgon 🙈.

Helgen lurar runt hörnet. Jag är ledig lördag. Söndag öppnar jag och sen STORSTÄD hela dagen.

◾️

P har börjat med uterummet här hemma. Vi vill kunna använda det lite oftare än 1 gång per år som det just nu har varit. Det ska bli ny fasad, isolering, skjutparti samt fönster. Kommer bli ett mysigt rum som vi kan chilla under sena sommarkvällar i. En tv har P visst bestämt att vi ska ha där också. Kan bli bra stämning på skräckfilm där ute, haha 🙄.

Nu är den bruna fula spaljen ett minne blått!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *