Jobb och jordgubbar

Galna dagar på jobbet både igår och idag 😅. Alltid lika fantastiskt att börja månaden med att krossa budget 👊🏼.

Dock har min mage dessa dagar varit vidrig. Så mycket smärta till och från. Pillerkartan har gått varm. Fan. Blir den inte bättre snart igen så får det bli ännu ett besök hos läkaren.

Efter jobbet åkte jag och L till Blomsterlandet. Köpte gräsfrön och Penséer. Hämtade upp Beccis och vidare till kyrkogården. Planterade blommorna hos min farmor och farfar ❤️. Satte även en blomma hos min väns mamma. Jag tänker ofta på dem som lämnat oss och tackar varje dag som mina nära och kära får vara friska och leva.

Grillade till middagen. Hade de är inte blåst galet så hade vi kunnat sitta ute. Blir fler gånger. Helgens kladdkaka och jordgubbar fick agera efterrätt till prinsen. L fick bara ”gubbar” och var så lycklig över det 🍓.

Nu kollar jag på Världens viktigaste kväll. Om barn där ute i världen som behöver hjälp. Hjälp från Unicef och hjälp från oss genom att bli världsföräldrar. Jag har tjutit. Och jag har anmält mig. Tänkte först inte göra det eftersom jag skänker pengar via Postkodlotteriet men en hundring till i månaden är en piss i havet.

SÅ SNÄLLA HJÄLP TILL DU MED 🙏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *