Dessa ljudböcker

Jag älskar att kunna koppla bort hjärnan några timmar varje dag och förlora mig själv i ljudböckernas värld. Som jag skrivit tidigare lyssnar jag på en rad böcker om en psykopat. Imorgon kommer jag börja på nästa bok, Uppgörelsen.

Det blev ju en tidig start minst sagt imorse. L fick sova en stund när jag lämnade henne på föris. Men det gick jätte bra att lämna kidsen imorse och jag tror nog kanske jag kan göra det lite oftare, så slipper vi båda åka, även om det kan vara ganska mysigt. Men då kan vi cykla istället på morgonen.

P hämtade kidsen när han slutat och efter det mig. Det är helt fullt upp i mitt huvud just nu. Så mycket nya produkter och allt som ska stå i en speciell ordning… Två nya inskolningar under veckan. Många timmar i drift. Och på det ett familjeliv med småbarn. Ja det ska kännas att man lever 😅.

Jg och Elin var ikväll och körde ett Tabata pass på Actic. Det var det värsta hittills. Jag kände nästan blodsmak och blev svettig. Men så roligt! Är taggad för nästa 👏🏼.

Föna håret innan jag slinker ner i sängen.

Havet långt där nere vara helt spegelblankt igår morse under promenaden till jobbet. Så vackert 👌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera