Kappahl barnkläder

För 1,5 år sedan köpte jag en jacka till O på Kappahl. Både han och jag har älskar den där jackan. Passar både till vardags eller lite finare. Modellen är grym och luvan går att knäppa bort. Så många gånger han har kommit hen med den från föris och den Hr varit totalt as skitig men blivit helt ren efter en tvätt, ja älskade jacka!Tyvärr har den ju blivit för liten. Men nu har Kappahl fått in dem igen, i nya snygga färger. Åh vad jag har velat mellan färgerna. Men det slutade med en blå både till O och till L.Så passa på nu, för kappahl.se har 3 för 2 på alla barnkläder. Nu ska jag hitta några fina mössor till också, dessa godingar kommer från babyshop.se

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *