Norrköping

Jag gick och la mig vid nio igår, god marginal om jag inte kunde somna, räknat med att jag skulle vakna pigg och hyfsat utvilad när klockan ringde vid 5.30.

Hur det gick?

Jo jag la mig ju vid nio. Halv tio knäppte jag av mobilen. Somnade någon halvtimma senare. Vaknade ännu en halvtimma senare av L. Sen har hon bökat mest hela natten. Efter kräksjukan sist så är jag så nojig att hon ska börja kräks igen så då sover jag skit dåligt när hon styr. Så när klockan ringde så hade jag i stort sett redan varit vaken en stund, typ hela natten. Men det är nätter man få ta när man har småbarn. 99/100 andra nätter sover hon ju som en stock.

Halvsprang till bussen imorse. En bra ljudbok i lurarna och sen slumrade jag lite halvt om halvt under resan till Lnkp.

Köpte frukost på stationen och blev hämtad av min chef. Sen åkte vi vidare mot Norrköping.

Det är en gammal shop som renoverats och byggts ut och den är sååååå fiiiiin!!! Finaste caféet jag någonsin skådat, Artwood är galet fint!

Vad roligt det är att åka iväg och jobba på ett annat café. Allt har ju samma upplägg med allting så man anpassar sig lätt.

Nu sitter jag på tåget hemåt igen. Simskola väntar så fort jag kommit hem. Ska nog ta en liten nap på tåget.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *