Full rulle

Mötte upp P och barnen på parkeringen där kidsen går på föris/skola. Tillsammans tuffade vi hemåt i bilen. Väl hemma möttes vi av en gigantisk snövall som plogats upp och täckte infarten. Bara att hoppa ur och börja skotta kramsnö, rätt tungt!

På med maten. När man börjat med maten så infaller det sig nästan alltid att båda kidsen är super hungriga och måste ha mat nu! O går ju att tala tillrätta men L hänger i benet när man står vid spisen, igenkänning från andra småbarnsföräldrar?

P fick ta över maten och L och jag gick och la oss i sängen och löste böcker och sjöng visor istället.

Efter maten städade jag av. Packade väskan och åkte till Actic. Mötte upp tjejerna och provade på ett Kettlebellspass, så kul! Och så tufft 😅. Vi avslutade med dusch och bastu. Så lyxigt det kändes sådär en tisdag. Bara få sitta där i lugn och ro i en varm bastu med en inpackning i håret.

Ikväll har jag provat lite klänningar. Lånat några av Beccis. Tänkte att min fina klänning jag köpte i Palma skulle vara perfekt! Bild från Palma september 2017.

Men den var helt stor nu 😭😭😭. Den ska ju sitta lite löst men nu var den inte bra. P höll med. Ska fråga mamma om hon kan sy in den ifall jag vill ha den vid ett senare tillfälle.

Vi får se vad de blir för klänning i helgen när alla festligheter är. Ska kika lite på klänning till L också. Har köpt ett set till henne som hon eventuellt ska ha. O ska nog få välja lite själv. Åh vad jag tycker att sånt här är roligt! Förberedelser❣️

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *