Snart semester

Jisses vad snö det kommer nu, och mer ska det bli, underbart! Hoppas vattnet fryser till ordentligt också så de blir lite skridskor, O skulle tycka det är så roligt nu när han kan åka lite.

Idag när jag hämtade han på fritids så berättade dem att de varit i bowlinghallen. Efteråt köpte de med sig pizza som de åt till mellis. Imorgon ska de iväg och köra parkour och på torsdag simhallen. Hur roligt får man ha egentligen, kan jag också få hänga lite på fritids måntro? 🙈🙈. Så glad att de hittar på mycket roligt. All personal är super schyssta också och O gillar dem väldigt mycket!

Om ett par veckor ska vi gå på dop 👶🏼. Min mormor fyller också år, 95 🎂. Så jag har under kvällen suttit och kikat lite på klänning till L. Har hittat många fina men ingen jag fastnat sådär hårt för.

Alla dessa är från H&M. Ja jag gillar rosa 🎀.

Måste börja lägga fram helgens kläder imorgon och se över om något ska tvättas. På fredag drar vi iväg 👐🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *