Webbplatsens överlägg

Tisdag med ✨

Gosh vad trött jag var imorse. Låg och drog mig ända till kvart över sex… till min stora förvåning låg O fortfarande och sov! Kan räkna gångerna på handen när vi fått väcka han. Men han blev glad och sken som en sol när jag klappade på han.

Stressigt och hetsigt som alla dessa tidiga morgnar är. Lugnet börjar infinna sig när kidsen är lämnade och jag pluggar in lurarna och kikar ner mot jobbet.

På min lunchrast tog jag en promenad. Vackert väder med isande kyla med i kinderna längs vattnet. Fick ändå en liten pirrande vårkänsla i kroppen ☀️.

Efter jobbet lagade vi middag hemma. Fläskkotletter med kokt potatis. L första gång. Nomnom mumlade hon❣️O är inte lika förtjust. Rent kött har han alltid haft svårt med. Han är så petig. Hoppas det växer bort.

Bad med L och lek med ungarna innan jag åkte och handlade mat. Komplettera med frukt, bröd och mjölk. Det är verkligen en underlättnad att ha matkasse!

När kidsen somnat traskade jag ner och mötte upp mamma och syster för en flottig men ack så god schnitzel med sötpotatispommes på Guldkant. Jag tar alltid samma 🙈.

Tänk vad mycket man hinner med vissa dagarn .

Godnatt.