Sömnbrist

Jag har slätat av några avsnitt på min nya favorit serie. L har vaknat flera gånger och varit ledsen. Till slut bar jag ner henne och la henne i soffan. Gav en omgång panodil. Nu har vi lagt oss och jag satte en flaska välling i munnen på henne. Hoppas hon sover bra på det nu 🙏🏼. P är inte hemma och jag behöver verkligen sova inatt. Jag funkar riktigt dåligt när jag inte får mina timmars sömn.

Hittade den här bilden på min Instagram förut när jag ögnade igenom bilderna tillsammans med barnen.

Dom där naglarna på den där gyllenbruna handen, så snygga! Nor gjorde dem ett par dagar innan vi gifte oss. Blev så nöjd!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *