Byte

Jag kunde inte sova igår, händer inte så ofta men väldigt frustrerande när det händer. När jag väl somnat till började L styra igen. Gaaaah! Vi misstänker att de onda tänderna längre bak är på väg. Därav att hon inte är så pigg på att käka mat samt är gnälligare.

Så när klockan ringde vid sex imorse kände jag bara skjut mig. Men en timma senare när jag skuttade in på jobbet var jag genast mycket piggare!

Full fart minst sagt hela dagen på jobbet. EH håller på att byta leverantör nu också så det är rätt mycket med allt de. Men de kommer bli så bra när allt rullar på. Hej då Martin & Servera och hej HAVI.

P ska iväg ikväll så jag och kidsen är själva. Det blir Corner mat och någon passande film till som jag sedan kan ligga och lura lite till 🙈.

Längtar tills barnen sover så jag kan kika på The Americans igen. Så bra!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *