Oförberedd

Jag förväntade mig en lugn dag på jobbet. Morgonen var as lugn och stan helt död. Tänkte att folket är nog trötta på att shoppa efter all julhandel och mellandagsrea. Men vid 11 small det till. Sen var det fullt ös i fyra timmar. Det var så jävla skoj! Allt bara flöt och jag sjöng och kvittrade mellan rusherna när disken plockades in. Älskar sånna här arbetsdagar ❤️.

Middagen var serverad när jag kom hem, chorizogrytan från igår, namnam! Lite mys med kidsen och sen gick jag och la mig i sängen i drygt en timma, åh vad det är skönt att gå och sova en stund.

Till kvällen packade vi in oss i bilen och åkte och hälsade på våra vänner ute på Pepparängen. Blev bara en kort stund för L behövde sova.

P gick och la kidsen och jag tog en dusch. Idag blev det extra allt. Färginpackning, ansning, färga brynen, fila fossingarna, och föna håret. Jag skippade brun utan solen och kör på spökblek istället 😎. Skönt att slippa styra med håret imorgon, den processen tar så lång tid.

Något sugen på att klippa en lång page igen.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *