Webbplatsens överlägg

Morgonpigg?

Nej usch vad illa jag sovit inatt, kudden har legat fel precis hela tiden så jag har fått vända och vrida på både mig och kudden, resultatet av det blir att det är en tjurig och trött Ia som står på jobbet idag. Hej hej kaffekannan!

Det ska tydligen bli jorden regnoväder idag från och med klockan tolv, så håll er inne för sjutton, och Pelle om du läser detta så vill jag gärna ha skjuts hem, haha :).

Läste i vt idag om ”Modellfotograferna” som kommer hit i helgen. De har ringt till flertalet personer i Västervik, inklusive mig och gjort reklam för att de ska komma hit i helgen. Jag ska iväg och berättade det för kvinnan i andra änden av telefonen och hon blev skapligt tjurig, hon nämnde då att de kommer tillbaka om 2-3 veckor igen och frågade om hon skulle skriva upp mig tills den gången. Nej tack blev mitt svar, och hon blev ännu mer tjurig. Men, så stod det ju massa varningar idag i vt om just detta företag, bilderna ska tydligen vara skit dålig kvalitet, det där men att man inte behöver köpa bilderna efteråt är tydligen ganska mycket bullshit då de formligen tvingar en att köpa dem och summan för bilderna ska kosta 2500:- men när de är redo att köpas så kostar de 4000:-. Så jag vet att det är en del av er som ska gå dit i helgen och fotas, gör INTE det. Satsa på ett mer pålitligt företag!

Idag gäller det!!!

2 svar på “Morgonpigg?

  1. de har trakasserat mej hela veckan från morgon till kväll…klockan 19;00(!!) svarade jag till slut o då var de ju de…jovisst jag tackade ja, tänkte att det kan ju vara en kul grej..sen läste jag vt och har även oxå haft i bakhuvet att de är väldigt aggressiva i sitt sätt…så jag avbokade mej idag faktiskt…hon lät lite tjurig..hahah

Kommentarer är stängda.