Webbplatsens överlägg

Möhippa part III – dagen

Efter denna spyresa så var nog alla lite hungriga. Konstigt nog mådde jag helt prima (och alla andra med) så fort vi klev av båten. Har för mig att åksjuka håller i sig ganska länge annars.

Vi gick innanför murarna och till ett ställe som heter Vinäger. Vilket fantastiskt fint ställe! Och underbart trevlig personal, och maten var super nice!


Under lunchen fick jag små personliga presenter där det låg rebusar i och jag skulle gissa till vilken person kopplingen tillhörde. Sjukt rolig grej men stundvis rätt svårt! Fick även telegram, sms samt videohälsningar från gamla nära och kära 💙. 

Sen drog Fanny med mig på mission med hjälp av Google Maps.

Vi landade slutligen på ett as mysigt spa. Där fick jag en ansiktsbehandling. Var 3 år sedan sist jag gjorde en och jag hade glömt hur underbart det är! Jag får nästan gåshud när jag tänker tillbaka på det. (Kanske man ska unna sig innan The Big Day)


Lite lagom mör och rosig om kinderna klev jag ut och Fanny satt och väntade på mig.

Vi gick ut och på vägen fick jag veta att jag skulle göra en grej på Espresso House som finns i Visby. På med en ”jobbtröja” och sen in och göra det. Det som gjorde mig så inihelveta nervös var att jag visste att det skulle dyka upp en Britney låt därinne. Och sagt och gjort. När ”gv:n” var klar så dök den upp. Måste även tillväga att caféet där är väldigt stort och det var väldigt mycket folk där inne. Men what The hell, nu eller aldrig. Så jag dansade, mimade och showade. 🙈🙈🙈.

(Har ingen bild därifrån)

Efter att vi fikat färdigt gick vi de slingriga gatorna innanför murarna. Jag med den där lilla högtalaren som kunde göra mycket oväsen av sig och Britney som spelade på repeat. Pinsamhetsvarning! Jag hade aldrig gjort detta hemma i Västervik. Men nu brydde jag mig inte så värst faktiskt.


✖️

Döm om min förvåning när jag ser stället vi ska bo på!!!

Laters…