Positivt tänkande!

Brrr vad kallt det har varit inatt, har haft täcke + överkast på mig och ändå varit helt frusen, märks direkt när temperaturen kliver ner ett par grader, men inte ska man väl behöva skruva upp elementen igen, det ska väl bli sommar och varmt någon gång? Well, det är ju fortfarande vår ute, hela maj är ju en vårmånad, även om den inte blivit så speciellt vårig. Dessutom brukar ju juni månad i stort sett vara ganska kass också, ni vet regn på midsommar och allt det där, men det hör väl till ;).

Martina Haag var hos Adam&Gry imorse på Äntligen morgon, hon berättade någon så läskigt.
Hennes man, Erik Haag hade köpt en massa hundfoder som fyllde upp ett helt rum nere i deras källare. En dag när Martina står där och håller på med tvätten så ser hon att hundens boll rör sig, hon blir lite förskräckt och går framåt mot bollen. Då till hennes fasa ser hon en mega STOR RÅTTA! Råttans utseende är speciellt, den saknar ganska mycket päls, är mer vit än brun och i muskelsize!

En såndär råttpatrull kommer till deras källare för att få väck dessa otäckingar, Martina förvarnar denne om vilken size de är i och att det finns väldigt många där nere i källaren, haha säger den där råttmänniskan och säger att det nog inte är så farligt, han har ju sett det värsta liksom.

Människan som ska stoppa dessa råttor kommer uppspringandes för trappen helt svettig, han skakade på huvudet och var livrädd, detta var nu det värsta han har sett!

Ni kan ju tänka er hur ett gäng råttor ser ut som har käkat hundjaktfoder liksom, ”Belgianblue-Råttan” liksom. Jag avskyr råttor, och jag gillar dem INTE mer efter denna otäcka story, ännu nåt att bli rädd för, haha.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.