Webbplatsens överlägg

Dan före dan före…

3 års dan! Jisses vad pirrig jag är inför lillemans tre års dag! Nu mörker jag av den här lyckan som jag själv såg i mina föräldrars ögon när jag var liten. Att få ge något eller överraska med något till sin lilla guldklimp och få se lyckan son det kommer utbringa, åh vad härligt!
På morgonen (tidigt som attan blir det) så ska vi visa Oliwer honom sitt rum. Han har inte fått se det på ett bra tag nu så han har ingen aning. Äntligen ska han få ett eget rum! Dessutom sitter ju hans stora idol på väggen.

IMG_8871.JPG
Och just i detta nuet håller det sista på att fixas…

IMG_8879.JPG
Ni ska allt få se sen när det är klart och när själva födelsedagsbarnet fått sett det.

Annars då. Vi har varit på Oliwers dagis nu på eftermiddagen. Alla dagiskompisar med familj var där och vi gick tipsrunda samt fikade.

IMG_8878.JPG

Valet är över. Röd/gröna vann… Fy fan så bittert. Reinfeldt skapade 340.000 nya jobb under sina år, nye bye till dem nu. Alla bidragstagare kan pusta ut och ägna sig åt att leva lite mer på skattepengarna (jag syftar givetvis på de som utnyttjar samhället och faktiskt är fullt kapabla till att jobba) vi restaurang, café och krögarfolk kommer få det helvetiskt tufft och börja med uppsägningar ganska omgående. Västervik kommer bli ruskigt hårt drabbade eftersom det är en säsongsstad och har redan som det är svårt att överleva resterande delen av halvåret. Pratade med en annan berörd människa idag och denne sa att de skulle få göra sig av med två anställda, dra ner på öppettiderna samt eventuellt kanske bara ha öppet under säsong. Katastrof. Räntorna kommer stiga. Lag på att amortera (på alla lån). TUR att vi inte satt oss i skiten med sky höga lån! Etc. Etc.

Men det är ju så här majoriteten vill ha det, en röd/grön regering. Upp till bevis nu då, visa att ni gör det bättre än vad Moderaterna och Reinfeldt lyckats med på fyra år.

Jag beundrar verkligen Reinfeldt för det han har åstadkommit med Sverige och dess ekonomi. Så ledsen och frustrerad för valet som blev fel, så fel, på så många sätt.