• Allmänt

  BeSafe bältesstol

  Nu är det dags för minstingen att byta stol. Egentligen ska man ju sitta bakåtvänd enda till 5 års ålder och det gick superbra med Oliwer. Trots att han var ganska lång för sin ålder. Men när man är lillasyster och har en brorsa att se upp till som sitter framåtvänd så blir det lite svårare att backa. Har googlat väldigt mycket och gjort research OM det verkligen är okej att hon byter till en framåtvänd. Rekommendationen är att barnet ska vara minst 1 meter lång och minst väga 15 kg samt vara fyra år (vilket hon fyller om drygt en månad). Och hon är en bit över på båda.…

 • Allmänt

  Fyllt på

  Köpte Bjursunds hamburgare som vi smarrade på till middag. De är verkligen grymt goda! O har lekt med kompisar hela dagen och L har lekt med sina dockor samt hjälpt mig med lite allt möjligt. Efter middagen åkte vi och testade ett nytt svampställe. Efter en stunds sökande gav det resultat. Imorgon ska jag baka pajer som dukas upp på kräftskivan. Nu en sista kopp kaffe för denna onsdag och imorgon ska det visst bli stor ☀️ och 30 grader varmt, galet.

 • Allmänt

  Mulen morgon

  Idag vaknar vi upp till lite sämre väder. Men det gör inte oss något. Väskorna är packade och frukosten intagen. P åkte med barnen till Kjells Kapell med en del av vårt kapell som spruckit i sömmen. Jag är kvar och ska städa båten en stund innan vi åker hemåt till huset i stan. Hemma ska vi börja förbereda för helgens kräftskiva. Vattna igenom trädgården och köra ett par maskiner tvätt. Det blir en sån dag igen.