• Allmänt,  smink

  Eftersvetten

  Det är varmt ute idag hörrö ni, och det kommer bli varmare! Jag svettas som en gris nu efter den lilla cykelturen. Allt var bra hos barnmorskan, huvudet neråt men inte fixerat ännu, kanske tills nästa besök om 2 veckor? Var inne på Åhlens en snabbis och införskaffade mig en ny mascara, inte för att jag egentligen behövde någon men för att jag är jävligt nyfiken på den, alla snackar om den, den går som reklam på tv:n osv. Denna är det: Isadora Big bold Bilder från Lindas sminkblogg  

  Kommentarer inaktiverade för Eftersvetten
 • Allmänt,  smink

  Make up!

  Då var det gjort, hur det blev? Jag har fuskat lite, eftersom jag inte har någon svart ögonskugga så har jag använt mig av olika nyanser av brunt istället. Svart är en skit svår färg att måla med, det blir väldigt lätt för skarpt. Jag använder mig alltid av bruna färger, ögonskugga, kajal, eyeliner, men givetvis svart mascara. Här har vi en osminkad Ia, gud så trött jag ser ut 😉 Brun lins i det högra ögat, men jag tycker det blir snyggare med svarta färger till bruna ögon. Så inga bruna linser idag alltså.  

 • Allmänt,  Skönhet,  smink,  YouTube

  You tube alltså…

  Jag har suttit i flera timmar och blivit heeelt inspirerad av smink och frisyrer. Jag har nog typ aldrig lagt en ögonskugga med sotning själv, men nu är jag så pepp på att testa! Synd bara att man inte har alla de där fin fina skuggorna smat redskapen för att få det bra, men jag ska ge det ett försök iaf. Förmodligen kommer det se ut som en misshandel med blåtiror istället för något snyggt. En frisyr blir det nog kanske också :D.  

  Kommentarer inaktiverade för You tube alltså…
 • Produkter,  Skönhet,  smink

  Nytt i den heliga väskan!

  Jag har nu gått igenom alla (tror jag) Loreals mascaror, jag finner dem väldigt bra fast ändå inte kostar skjortan för en mascara, den senaste blev denna Architect 4d, har bara provat den 1 gång men är nöjd med resultatet, alltid svårt att få till det första gångerna, sedan anser ju jag att allt hänger på borsten och jag använder mig gärna av två olika mascaror för att få den bästa effekten! Den andra nyheten i sminkbagen är denna lilla underbara sak som jag fick av mamma häromdagen,  Tropiques Minérale Pressed Bronzer – Blush and Bronzer by Lancome. Ett perfekt solpuder nu till sommaren som man med ett enkelt tryck…

  Kommentarer inaktiverade för Nytt i den heliga väskan!
 • smink

  Inspiration!

  Dagen till är och helgen till ära så har vi ju Halloween! Här nean hittar ni lite inspirationsbilder på sminkningar som funkar just ikväll! Det behöver ju inte vara läskigt, det kan vara extremt bara!

  Kommentarer inaktiverade för Inspiration!