Allmänt

Snart snart snart

Får man hänga upp de vackra adventsstjärnorna i fönstren, jag längtar! Kan det bli ett mysigare hem då? Längtar!

Vi har varit runt lite på eftermiddagen, jag spanade då på stjärnor, ”Ia jag ser vad du tittar på” säger Pelle. Ja men man kan väl få titta iaf? Haha :). Jag köper ett par stjärnor varje år tror jag och de lär nog hända detta år med! Jag vet vad jag söker efter iaf. Aldrig fel att uppdatera hemmet.

Typ något sånt här…

20121026-193158.jpg

Nog om de.

Köpte en pumpa idag som jag imorgon ska styla till en skräckinjagande lykta. Liljor blev det med så nästa vecka när de knoppat ut lär de dofta lovely här hemma.

Nu blir det att chilla i soffan resten av kvällen 😉

Kommentarer inaktiverade för Snart snart snart

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.