Webbplatsens överlägg

Pinsamt hörrni, ni är pinsamma!

Ja faktiskt, alla ni som igår spydde galla över att Rolf-Göran Bengtsson vann Jerringpriset. Är han en sämre människa inom sportens värld bara för att han sysslar med just ”häst-sport” eller? Ska inte han få vinna detta stora pris bara för att han inte vunnit VM? Han må ej ha vunnit VM men han är 1:a rankad i VÄRLDEN inom just denna gren.

   Det är inte bara han som sedan tidig ålder har slitit för att komma dit han är idag, han har även gjort det med en häst, vilket är sjukt svårt! Jag blir så förbannad över att dessa jävla ”sportfånar” som endast kan se hockey och fotbollsspelare som äkta sportsmän, BULLSHIT! För nu är det bevisat, aldrig tidigare har någon fått så hög procent (40%) som just Roffan fick.

Såhär lät det från vissa pinsamma på facebook igår…

Hade Rolf-Göran hoppat över hindren själv hade jag inte ställt mig frågande till utmärkelsen.. Men va fan, karln blir ju b u r e n!
Delar dom ut priser till hobby utövare på Idrottsgalan nu för tiden??!

 

Hörde att Rolf göran Bengtsson vann jerring priset, det är ta mig fan skratt retande. Lägg ner skiten !
Hörde att Rolf göran Bengtsson vann jerring priset, det är ta mig fan skratt retande. Lägg ner skiten !
Rolf-Göran ? Det säger ju det mesta om denna ”sport-nation”

 

1 svar på “Pinsamt hörrni, ni är pinsamma!

Kommentarer är stängda.