Webbplatsens överlägg

7 svar på “Vårat hus

  1. Åh herre vilken liten värld vi lever i! Jag tror det spökar i det där gamla huset, läskigt var det! Haha :).

  2. Synd att ni aldrig använde poolen… Jag spenderade en del tid i det huset när jag tog hand om Melanie och Hanna Ascough. Dina föräldrar hyrde ut det till dom en sommar när jag var deras ”barnflicka”. Jag sov tom i ditt rum några ggr,haha small world!! Måste se om jag kan hitta reportaget om erat nya hus då. Jag bodde också nere vid Båtsmansstugorna några år. Strämsg 31, det är ett rött gammalt kulturhus som är jätte mysigt!

  3. Haha ja i det huset var det en pool, dock aldrig något vi använde :(. Vi flyttade ner till ett litet 1700-tals hus vid båtsmansstugorna som helrenoverades, jag var typ 17 då. Mamma och pappa bor fortfarande kvar :). Det var ett reportage i Västerviks posten för ett par veckor sedan om just det huset, de är helmysigt!

  4. Kul att ni kan fixa upp det själva som ni vill ha det! Jag kom precis på att min morfar var byggmästare på det vita huset som du bodde i när du var liten. Eller ni kanske fortfarande har det kvar? Morfar berättade att det var en pool i huset och jag kommer ihåg hur impopnerad jag var av det 😉

  5. Ne vi använder bara undervåningen som är på 2 rum, kök, hall, toa och garage (ca 80 kvm) så med en övervåning blir det helt klart större iaf, de blir nog lagom :). Uppe kommer det bli 3 sovrum som de är tänkt nu!

Kommentarer är stängda.