Webbplatsens överlägg

14.27

Vilken aktiv dag, eller vilken aktiv halvdag! Jag tog minsann en sväng imorse, så fort det ljusant lite så klädde jag på oss och gick ut i det 4 gradiga vädret. Man blir redigt varm så fort man börjat trampa, och när man är ett amningsmonster som jag just för tillfället är så svettas man SJUKT mycket, visst att jag var lite mer varm när jag var gravid och man kunde få vissa värmesvallningar men det är INGENTING mot vad man får när man ammar, huuua. Well jag tod mig en promenix och påvägen hem gick jag förbi jobbet, snacka lite med Katta och Hubbe. Som ni vet eller kanske har hört så är min arbetsplats till SALU, hela alltet. Givetvis så är det sjukt tråkigt, och anledningarna till att det ska säljas är flera, men jag kan iaf säga att stället går bra, grillen går kanon till och med. Så, förmodligen (om någon köper) så blir man arbetslös, jag hade inte tänkt stanna där hela mitt liv i vilket fall,  så nu kanske man kan få en spark i rumpan och chansen till att göra något annat. Men jag trivs väldigt bra i grillen, svårt att tro kanske? Men det gör jag verkligen, och pengen man tjänar är hyffsad! Så om någon får nys om något jobb så hojta till ;).

Men, väl hemma runt niotiden så käka jag frulle och det gjorde lillkorven också, sen var det Greys på tvn och efter det gav jag mig ut i trädgården. Oliwer låg och rävsov i vagnen medans jag krattade löv och styrde!

Klockan tolv kom Pellson hem, vi käkade lunch och efter det har jag suttit fast i soffan. Oliwer sover, igen! Skapligt ovanligt det är att han sover såhär mycket på en dag, vad mycket man hinner med då, helt ofatt! Ska försöka börja mina dagar på detta viset. Så är någon sugen på att promenixa runt åtta på morgonen så vore det kul att sällskapa :).

Har ju börjat föra lite diagram idag, nu ska de här gravkilona bort. Men jag tänker liksom inte hårdbanta, det känns svårt när man ammar, alltså jag blir så sjukt hungrig av att amma korven hela tiden, så mat måste jag ha – mycket – men nyttigare, och framförallt motion! Så idag har jag börjat med en liten nystart. Men fy faan vad torsk jag är på socker, uuurk!!!

Nu vaknar Oliwer, dags att lyda lille bossen 😉

1 svar på “14.27

  1. Hejsan 🙂
    Vad kul att du lämnade en kommentar 🙂 hoppas du fortsätter titta in nångång ibland. Tufft att vi fick samma dag. Nu ska jag titta runt lite
    På din blogg. 🙂

    Kram

Kommentarer är stängda.