Webbplatsens överlägg

Så skööönt!

Jag har sovit i 10 timmar, så jäkla skönt!
I förrgår började jag få verkar, de höll på konstant och gick max 10 minuter emellan. Så natten igår blev det ju inget att sova av. Det höll på heeeela dagen igår nonstop och sent på kvällen härdade jag knappt längre :(. Vi tog helt enkelt en tripp in till förlossningen. Kollade värkar, och om jag var något öppen.
Givetvis var det ju som jag befarat, de har inte hänt så mycket, utan dessa långdragna dagar med värkar är helt normalt! Wäääää!!!! Well, hade öppnat mig 3 cm. Men fick piller så jag kanske kunde sova lite på. Väl hemma igen, svalde tabletterna och somnade som en stock!

Nu är det bara att inverka värkar igen, och om inte det händer så får jag vänta tills igångsättningen…
Bebbo vägrar verkligen att komma ut :(.

6 svar på “Så skööönt!

  1. ja jo det e klart det kan ta tid men det är ju inte säkert;)..jag skulle oxå varit hemma så länge som möjligt…det är nog det skönaste… 🙂 Jag stannade hemma tills jag inte pallade mer på egen hand..

  2. Jo jag fick välja om jag ville stanna eller åka hem och fortsätta värkarbetet hemma. Man vet ju aldrig hur lång tid det kan ta, upp mot flera dagar. Men snart är nog Bebbo här får vi hoppas 🙂

  3. bra jobbat, men va fasen, är det inte efter 3 cm man blir inskriven som aktiv förlossning eller är det 5 kanske? Jag var öppen 4-5 då jag kom in minns jag och då var det ju verkligen på gång!!
    Spännande, snart har du din bebis!!!!

Kommentarer är stängda.