Allmänt

Auch!

Vaknade med halsont imorse, vad tusan nu då? En anledning till de kan nog vara att sovrumsfönstret är öppet på natten och huvudet ligger precis under de. Men nu någon timma senare efter frulle och kaffe så känns halsen hyffsat bra. De blir att stänga fönstret inatt, sorry Pelle.

Jag kan också berätta att stången är uppe! Pelle hängde upp den över 3 meter långa ”klädstången” igår och jag tillbringade några timmar åt att hänga upp kläder, dock är de en drös kvar, men galgarna tog slut!!! Förbaskat, hej Ikea! ( jag måste ha samma galgar som innan).

För alla er som var lite tokiga i programmet ”En unge i minuten” kan jag tipsa er om att de börjar ett nytt britiskt program på femman idag, ”Livet på BB” klockan 21.00. Måste ses 🙂

Eftermiddagen kommer jag idag tillägna tvättberget som huxflux har tittat fram.

Kommentarer inaktiverade för Auch!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.