Webbplatsens överlägg

Helg :D

Timmarna på jobbet sprang iväg, de brukar inte göra det på fredagar, tiden går extra sakta då bara för att man vill hem o ha ledig helg, men som sagt, annorlunda idag alltså.

Efter jobbet gick jag hem, raska steg och efter halva vägen så var jag tvungen att ta en paus och sätta mig på knä, kände mig heéeeelt fånig som satt där mitt i gatan, men dessa foglossningar börjar bli mer och mer uppmärksammade nu, men jag känner bara dem efter att ha stått och gått länge, så efter en stressig lunch på jobbet blir det extra påtagligt. Hoppas inte de blir värre bara, gör ju faktiskt ganska så ont!

Väl hemma så kom Lina och Jossan förbi, de tog sig en sväng om i vårat kråkhus och det mumlades att ”här finns det minsann att göra” jovars. Men varför skaffa ett hus som är färdigt liksom? Nu blir det ju precis som vi vill ha det!

Efter husesynen for Jossan och jag ut till Målserum, fiskade upp en transport och sedan mot Stuverum. Vi kollade in Jessicas hästar, hängde lite i solen, blev jagad av en geting och sedan for vi iväg igen – till Mariebergs blommor! Där plockades diverse blommor och plantor in i transporten som ska vara som dekoration till tävlingarna i helgen. Så om ni ska ut och kika och ser dessa plantor pryda banan och hindrena så fint kan ni ju tänka på vem det var som släpade dit dem, haha.

Kvällen kommer tillbringas med Angelica, vi är gräsänlingar, dvs det är ingen ovanligt såhär på helgerna, alltid är de nåt de ska iväg på! Idag fyller Erik Liew år och det ska ju givetvis firas, och jag tänker inte vara det där gnället som sitter hemma och slänger käppar i någon annans lycka, bäst att han passar på istället att gå ut och roa sig, för sen lär det inte bli så mycket av det – heeej familjelivet!

Nu ska det hyras film!

1 svar på “Helg :D

Kommentarer är stängda.