Webbplatsens överlägg

Nu får det vara nog?

Ja gissa vad jag ska skriva nu, jo det stämmer, ännu en natt med alldeles för lite sömn, denna gång var det någon i huset som vid klockan tolv på natten började spela Piano (!). Jag hörde att människan var väldigt duktig på den, men jag vill inte höra skiten iaf, definitivt inte klockan tolv på natten när man ska sova. När pianot slutade spela och jag precis slumrat till, då hör jag vrålskrik från gatan, så jag kliver upp och stänger fönstret och försöker om på nytt igen, jag lyckas, men inte så länge, för då trillar Helen och någon mer in i lägenheten? Jag tänker att hur kan hon dra med någon hem när jag sover här? Jobbigt värre, men efter en stund somnar jag och när klockan ringde imorse så var jag ju helt totalt slutkörd. Jag tittar mot sängen, där ligger Helen, och Lotta, haha. De var nämligen ute igår. Jahopp det var min natt det.

Idag blir det mer bestyr med beccis (förbannade) student, måste verkligen hjälpa till så mycket jag bara kan, lilla mamma kan ju inte dra hela lasset själv liksom. Så jag slutar runt ett tiden, vore ju redigt nice att åka ut till solen, men det kan jag ju glömma :(.

Tror jag måste svepa en kanna kaffe och ett antal red bull för att bli människa idag…

3 svar på “Nu får det vara nog?

  1. hej gumman
    tror inte du ska dunka upp så mycket annonse.. blir enligt jonas så att folk tröttnar och jag känner lite likadant.. plcera dem lite annorlunda kanske.. någon på sidan i widgetsen och någon längst ner.. blir tyvärr så att dina inlägg ”blinkar bort”
    hoppas du inte blir irriterad för att jag säger vad jag tycker;)
    krmar

  2. Vet ju hur sur du blir när du inte får sova… 😉 Lycka till hos mamma o hoppas du kommer ut i solen en stund i.a.f

Kommentarer är stängda.