Webbplatsens överlägg

Helgen

Men hur fort sprang inte den här helgen förbi, så tråkigt när de går för snabbt.

Vi har hängt mycket i stallet. Isabell hoppade Ison i fredags. Det är sådan grym skillnad på honom och Isabell tycker likadant. Han är mer styrbar, tar galoppfattningar bättre (som jag tränat på det) och i och med att han nu går i lösdriften har har lugnat ner sig avsevärt mycket! All överskottsenergi är borta och han är mer samarbetsvillig. Springer inte bara för att springa, en fröjd att arbeta honom nu ❤️.

På lördagsmorgonen åkte jag och Oliwer ut och körde en ny runda, smida medans järnet är varmt. Han fick hoppa samma hinder och bana fast på lägre höjd. O var till en början rädd och skeptisk och var rädd att han skulle bara dra iväg i galoppen som han brukar. Men efter en stund förstod han att han faktiskt inte gjorde det, de gick super bra! Men Oliwers självförtroende måste stärkas och han måste börja lita mer på Ison.

Efter en dusch och lite plock hemma så åkte jag och L till skogen. Vi plockade trattkantareller och fikade. Så mysigt, bara hon&jag ❤️.

Till kvällen vankades det festlig middag för att fira mamma som fyllt 65 ❤️🎈

Söndagen började i stallet igen och grabbarna red ut i skogen. Jag mockade alla boxar och fixade i ordning under tiden.

En frukost i bilen på vägen hem och sedan vidare till People där familjen blir klippta 🙌🏼.

Jag är så mega trött på mitt hår… det bara hänger där tjockt och tungt och det blir 95% av alla gånger bara en knut. Trivs inte alls i utsläppet längre. Men en genomklippning behövdes och jag får fundera på om det ska ske något dramatiskt tills nästa gång.

Resten av söndagen består av att L ska på kalas och sedan ridlektion.

Full fart hela helgen!

Lämna ett svar