Webbplatsens överlägg

Checkar ut

Det blev en första semesterdag med extrem värme. Vi packade ihop oss och åkte ut till stugan. Lykke var bjuden på kalas hos Thilda (bor granne med mamma på stugan) så jag lämnade av henne där och vi andra gick ner till bryggan. P kom lite senare, han stod hemma i värmen och slipade efter flytspacklingen.

Årets första dopp gjordes, jag har blivit en riktigt badkruka, så jäkla tråkig att jag blir arg på mig själv. Efter en stund kom alla kalas barnen ner och ville såklart bada dem med.

Till kvällen efter middagen så åkte jag ner till jobbet och gjorde brud. Det var en hel del som skulle göras så jag blev kvar i tre timmar. Men det är viktigt att det blir noga och fint. Stor dag som väntar för brudparet.

I förmiddags följde jag med Nina på en borglig begravning. Fint som alltid, de borgliga ❤️. Efter det så åkte jag till Lager och köpte regnkappor till barnen. Vädret ser framöver ut att bli lite ostadigt.

Oliwer hängde med Elton så jag och Lykko åkte ut och badade på stugan. Molnigt men det varmt. Vi låg och slumrade på en filt och hade det så gött.

Bygget går framåt, P sliter nu. Golvet i hallen är flytspacklat och slipat. Nu väntar vi in killen som ska lägga klinkers. Därefter ska trappan upp. Vi har beställt den och den ligger nu här, så fin! 👏🏼. Barnens nya rum på övervåningen hoppas vi kan bli klara till deras födelsedagar.

Badrummet är snart färdigt. Vi blev inte nöjda med kommoden så jag ska se om jag hittar någon annan. Men badkaret och kranen till blev ju bara 🙌🏼🙌🏼🙌🏼.

Jag sa till barnen att sätta på sig ridbyxor så kan vi åka till stallet. Men det går inte, än. Det är för varmt. Det får bli senare ikväll.

Lämna ett svar