Webbplatsens överlägg

Semesterdag

Jäklar vad härligt det är att vara ledig en dag mitt i veckan. Förmiddagen blev det tvätt och förbereda kvällens middag. Planterade lite mer i mina lådor längs terrassen. Gjorde lunch och packade badvädskan.

Det blommar fint nu. Älskar.

Vi hämtade Lorentz på förskolan och åkte ut till Gränsö.

Käkade lunch och givetvis efterföljande fika. Beccis hade gjort iskaffe, sjukt smarrigt!

Oliwer träffade Harry och de badade och hoppade från bryggan.

Väl hemma igen blev det enkelt med middagen eftersom den redan var förberedd. När värmen slår till så orkar man inte mycket. Laga mat är en av sakerna jag känner noll ork till. Efter maten gick jag ut och la mig på terrassen en timma med en ljudbok. Underbart, helt underbart.

Därefter blev det ännu en kaffe i termos och jag och O åkte ut till stallet.

Det var hoppträning igår. Då passar man på att nyttja hindren. Träning inför nästa Pay&Jump. Denna gång galopperade han igenom banan, så stolt över grabbarna. Ison som nu går på sommarbete och är sitt slöaste är i precis lagom tempo för Oliwer.

50 cm bana och det gick verkligen toppen bra!

Nu är det redan kväll och jag behöver städa av lite här hemma innan jag kryper till kojs. Vilken bra onsdag ❤️

Lämna ett svar