Webbplatsens överlägg

Påsklov

Påsklovet är i full gång. I måndags åkte vi tidigt till Tyftingemar. Fodrade och släppte ut hästar samt packade transport och häst och åkte in till Målserum. Klubbhoppning och Oliwer och Dupity Dan skulle för första gången prova en liten bombana.

Vi gick banan tre gånger och Oliwer sprang den en gång också. Sedan gjorde vi i ordning lille Ison och gick mot framridningen. Det gick strålande bra. Kul att testa hur Ison blir på en annan plats också. Väl inne på banan så drog det igång. Jag höll i grimskaftet och sprang bredvid. Innan sa jag till Oliwer att absolut inte smacka, han är pigg som det är 😅. Men efter ett par hinder fick Oliwer felringning och smackade på både en och tre gånger under banans gång, det var kämpigt för mig som fick springa bredvid 🙈. Så glad när vi landade i mål och han fick en rosett ♥️.

Han fick en turmaskot och en lyckoängel av familjen Kling också 🥰.

När häst och transport var åter tillbaka i stallet igen och allt var gjort så åkte vi hemåt. Jag somnade i en solstol i drygt en timme och vaknade sjöblöt. Helt galet varmt och helt vindstilla på terrassen. Piggnade till efter hemlagad pizza och började fixa i ordning lite ut. Är så taggad på att börja plantera nu!

Idag har kidsen varit med mormor på Museet samt fikat. Imorgon ska Lykke få hänga med mormor i stugan och kratta löv ☀️ .

Lämna ett svar