Webbplatsens överlägg

J U L A F T O N 2 0 2 1

Vad mysigt det var att kliva upp på julaftonsmorgonen och se ett nytt lager av pudersnö som lagt sig. Barnen vaknade tidigt och fick öppna varsitt paket. Jag drack en kaffe och drog på mig termobyxorna för en promenad. -8 och blåsigt. Men snö på julafton är sällsynt.

Gick till jobbet och gjorde en dekoration som jag senare gav bort till Beccis.

Väl hemma så käkades det frukost. Alla gjorde sig i ordning och därefter åkte vi och handlade några nödvändigheter.

Väl framme hos Beccis och Sacka där vi skulle fira jul. Så fint dem har det hemma nu! Längtar så så mycket tills vårt hem är sådär fint också. Mamma fixade maten som var magiskt god! Vi äter ju inte julmat, eftersom ingen av oss är speciellt förtjust i det. Därefter gick papporna ut med kidsen till lekparken och vi andra åkte ut till pappa och hälsade god jul ♥️.

Det gick inte att hålla på det längre sen. Tjatet om när klapparna ska öppnas. Så det blev paketöppning! Kidsen fick så mycket fina saker 🥰.

Jag råkade somna på soffan efter paketutdelningen. Helt slut. Jobbat så jäkla mycket senaste veckorna så kroppen var helt tömd på energi. Men piggnade till och då serverades det gröt! Julklappspel och kaffe fick avrunda en lika fantastisk julafton som alltid ♥️.

Lämna ett svar