Webbplatsens överlägg

Vilken fredag!

Fredagar är alltid ruskigt stressiga. Alltid begravningsblommor som ska levereras ut vissa tider på morgonen. Denna fredag var det 5 begravningar. Att rätt blommor hamnar på rätt plats. Bilen är så liten också så man måste åka och lasta om emellan. Sedan är det rätt skönt att pusta ut. Numera börjar Teres vid öppning också så då kan man hjälpas åt med buden osv.

Timmarna därefter är rätt sköna. Återhämta sig från veckan. Binda helgbuketter och göra redo för en försäljningslördag .

Sedan börjar stressen igen. Slutar 15. Hämta L. Hem och se till att O har fått på sig ridbrallor och 15.30 ska vi vara i Målserum. Nu har jag provat ha med Lykke några gånger och det går inte. Hon lever i sin egna värld och gör det hon tycker behagar henne i stallet. Lyssnar inte. Jag orkar inte. Får försöka att P kommer hem tills att vi ska åka så jag och O verkligen får den där stunden tillsammans. Det är ju påfrestande för honom att lillasyster alltid ska följa med.

Efter ridlektionen så hoppade vi in i bilen. Stannade på Max på vägen hem. Vinkade av P som skulle iväg och träffa sina syskon. Jag fixade till mig, lämnade L hos Lorentz och mötte sedan upp mina tjejer för en kväll på Pinchos.

Timmarna sprang iväg fort och vi hade så jäklans trevligt! Så glad för dem. Vi borde verkligen ses oftare. Drack cola till maten och tog bilen hem. Vilken fredag❣️

Kommentera