Allmänt

Rätt avis

Så vara snart ännu en mördarvecka förbi. Jag var så glad förra fredagen när den kämpiga veckan var förbi och att jag veckan efter skulle få hjälp av Teres då det var flera kluriga begravningsbinderier. Men så blev det som det blev och det var bara att bita ihop. Och vet ni vad, det blev ju bra! Svin bra dessutom. Men med snart 50 timmar gjorda så är man rätt uttömd. Och varje minut har varit väldigt produktiv och jag har inte hunnit landa mellan dagarna. Men i eftermiddag efter jobbet så landar jag nog.

Hur vacker!? Till någon älskad. Urnan står i mitten och blir omsluten. Fint ❤️.

Rätt så jäkla avis på alla som är lediga och får njuta av dagens stora ☀️. I eftermiddag hoppas jag den är kvar för då ska även jag njuta av den.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera