Allmänt

Browlift

I måndags smet jag ifrån jobbet en stund och besökte Hudvårdskompaniet. Hade sett på deras Insta om hur fantastiska resultat det blir med brow lift. Jag har ju rätt mycket ögonbryn och färgar dem typ en gång i veckan. Men att få dem att se sådär buskiga ut och peka uppåt har verkligen varit en utmaning. Jag har provat diverse browgels, hårdtvål jag och stenhårt vax men dem är bara snygga i sådär 10 minuter… Så jag blev tokpeppad när jag såg att detta fanns!

Behandlingen tog cirka en halvtimma och kändes ingenting. Resultatet blev amazing. Okej första dygnet så var dem lite toooo mutch men idag så är dem galet snygga!

Nu får vi se hur länge det håller, men jag blev så nöjd så jag kommer definitivt göra om det igen! Dem är så proffsiga och grymma på Hudvårdskompaniet! Tack bästa Jossan 🤍.

För några månader sedan var jag ju och frös bort en pigmentfläck där. 3 sekunder tog behandlingen och 1,5 vecka senare var den lilla sårskorpan borta och pigmentfläcken likaså. SÅ NÖJD! Jag tycker inte man ska gå och må dåligt (om man nu gör det) på småsaker när man faktiskt kan göra något åt det. Så enkelt också.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

2 kommentarer

Kommentera