Allmänt

Armband

Från 3 veckors ålder så barn Oliwer ett namnarmband. Han hade det dygnet runt till 4 års ålder någon gång då det blev för litet. Jag förlängde det ett par gånger under tiden men nu ville det liksom inte längre. Han själv tyckte väldigt mycket om sitt armband och att det stod hans namn på. Många andra uppskattade det också då ett namn är lätt att glömma i större grupp. 

Häromveckan beställde jag två nya armband. Oliwer blev super glad och jag hoppas Lykke ska gilla och uppskatta sitt lika mycket som Oliwer gjort genom åren. De är inte likadana som det Oliwer hade innan, tyvärr. Men dessa är väldigt fina de med ⭐. Hon som gör armbanden heter på Instagram parlat_av_elin.

Kommentarer inaktiverade för Armband

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.