Webbplatsens överlägg

Älskade hår

Det finns inget på kroppen som du kan fixa så lätt som ditt hår, kort kan bli långt, långt kan bli kort, blont bli brunt, rakt, lockigt, freaky frilla eller enkel vardagsuppsättning. Valet är helt ditt, men att kunna fixa och leka med håret är det nog många som gillar, och jag är definitivt en av dem. Jag har helt fastnat för de klassiska hollywoodlockarna, det har hållit i sedan i somras och jag gillar det fortfarande, väldigt mycket! Så kvinniligt, romatiskt, sexigt, enkelt och såå fräscht!

Hetaste färgen i höst är Neutralt, dvs håret ska inte se färgat ut. Alltså enkla färger som passar in i ditt ansikte och till dina ögon. Frisyren är kort, kort, kort eller långt relaxat hår, dvs det ska se icke stylat och naturligt ut. Gillar vi höstens hår? Ohhh yes we dooo!