Webbplatsens överlägg

Regn…

Orolig natt, liten har vaknat flertalet gånger och varit sådär super ledsen, gissar på mycket mardrömmar. Men de spelar ingen roll när han går och lägger sig, 18.30 eller 21.30, bra natt eller orolig natt, han är som ett inställt alarm som börjar ringa mellan 5.30-6.30, typiskt. Men mig gör de inget att komma upp vid sex, helgen vore dock trevligt med någon timmas sovmorgon, men man kan ju inte få allt.

Nyss satt han i soffan, pekade på sina randiga strumpor (röd,grön,blå) och pekade på den blå färgen och sa ”blå”. Jag tappade nästan hakan, visst att vi tränat lite färger, men jag trodde inte de fastnade så lätt! Likadant igår, när vi var i uterummet, där hänger två lampor i taket, en, två sa jag och pekade på lamporna, vad kommer efter de? ”Tre” säger då Oliwer, wow! Blir lika förundrad varje gång något nytt händer :).

Regnet öser ned utanför fönstret, mysigt. Ska visst komma en hel del, men tills lördag vill vi ha fint väder här i Västervik, för då är det Karneval och till kvällen Tapasnight!

20130613-071512.jpg
Sommaren i Västervik inleds med en riktig folkfest!
Den 15 juni fylls staden med sambamusik och karnevalståg, upplevelser, mat och dansare. Hela Västerviks kommuns kultur- och föreningsliv kommer att delta och samverka.

Det blir sambatåg med utsmyckade företagsvagnar, konserter, Sveriges bästa sambaorkestrar, DJ festival, Zumbaparty mm.
Det blir en riktigt mångkulturell entréfri stadsfest, med något för alla, gammal som ung. 



Från Stadsparken till Marinan är festivalområdet. På dagen fylls scenerna och varje hörn av staden med aktiviteter från kultur och föreningsliv – liksom från stadens företag och besöksnäring. Sambatåget startar vid Bökensved, går genom staden och avslutas på hamnplanen. Sen tar konserterna vid och dansen fortsätter in i natten!

För mer information se facebook.com/karnevalenivastervik